Felanmälan av olika saker

Eftersom föreningen har ett antal avtal med olika företag är det olika felanmälningsrutiner som gäller, beroende på felets karaktär. Här följer en lista med olika typer av felanmälningar du kan behöva göra.

Hissar

Trygga Hiss. Telefon 08-7989200

I hissen finns direktnummer till kriskontakt.

Fel i lägenheten

För fel i den egna lägenheten som bekostas av föreningen, t.ex. fel på radiatorer och ventilation (se fullständig förteckning under fliken "Bopärmen-bostadsrättsavtal"). Ring vår tekniska förvaltaren Curas kundtjänst felanmälan om detta inträffar.

Cura Förvaltning AB,
Felanmälan (helgfria vardagar kl 07-16): Ring 08-21 91 11
Jourtelefon för akuta fel utanför ordinarie kontorstid: Ring 08-657 77 22

E-post: info@curaforvaltning.se

Comhem

Bredband och Kabel-TV: Comhem, telefon 90 222

Övriga fel i lägenheten

För övriga fel i egna lägenheten ansvarar lägenhetsinnehavaren själv för åtgärdande. För förslag på reparatör kan man kontakta SBC kundtjänst (kundtjanst@sbc.se).

Strömförsörjning

Har du elavbrott i lägenheten, kontrollera först i skåpet med brytare som finns i varje lägenhet. Om detta inte löser problemet, kontakta styrelsens ordförande per mobilnummer som finns i trapphusets port.

Fel utanför lägenheten

Fel på yttre delar av fastigheten (t.ex. trasiga lampor, skador på ytterdörrar, fönster, fasad, lekplatsen) ska du också anmäla till styrelsen.

Bristfällig städning, snöskottning eller trädgårdsskötsel: Kontakta styrelsen här

Sopsorteringsrum

Om du upptäcker problem med sopsorteringen, t ex. överfyllda kärl, kan du kontakta styrelsen och meddela felet.

Skadedjur

Vid problem med skadedjur och sanering ska detta anmälas till Anticimex på telefon: 0752-45 10 00 alternativt vie e-post: kundservice@anticimex.se

Brf Snötäcket har en fastighetsförsäkring som täcker skadedjurssanering. Det räcker med att ange att denna försäkring är tecknad hos Folksam.

Om du har misstankar om problem med möss, råttor, getingar, vägglöss, myror eller kackerlackor bör du informera styrelsen om det, eftersom en effektiv bekämpning av dessa skadedjur kan innebära att det behövs ingrepp som berör hela eller delar av fastigheten. Detsamma gäller misstankar om mögelangrepp.


© 2016 - 2021 All rights reserved

Brf Snötäcket, Karlskronavägen 4B, 121 52 Johanneshov - Org nr 769605-7467
Medlem i Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC)

Valid XHTML 1.0 Transitional SBC